Estrada

Slavlje u kući Šaulića, čestitke pristižu: Ilda blista od sreće

U porodici Šaulić jučer je bio veoma poseban dan, te imaju dva razloga za slavlje.

Ilda Šaulić - Instagram

Naime, unuke kralja narodne muzike, Šabana Šaulića danas proslavljaju svoje rođendane, a tom prilikom su upriličile rođendansko slavlje, prenosi “Novi“.

Naime, kćerka Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića, Ema danas puni četiri godine, dok kćerka Sanele Šaulić i nekadašnjeg fudbalera Zorana Bate Mirkovića proslavlja svoj sedmi rođendan.

Ilda je na svom Instagramu podijelila video snimak iz dvorišta porodične kuće i pokazala svojim pratiocima da je sve spremno za žurku.

Pjevačica se potrudila da sve izgleda kao u filmu, pa je tako obezbijedila mnoštvo cvijeća, balona, igračaka, kao i bajkovite šatore u nježnim nijansama, koji će oduševiti Emine goste.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh