Estrada

Bane Mojićević priznao da je imao koronavirus: “Ja sam to na vrijeme obavio”

– Ja sam skroman, zadovoljan sam trenutnim stanjem, težim da sve poboljšam, ali se ne bunim što je ovakva situacija – kaže Bane.

Bane Mojičević - Grandnarodnatelevizija.com

Bane Mojićević priznao je da ga korona virus nije zaobišao, te da se nada da će pjevači uskoro početi sa radom.

– Ja sam to na vrijeme obavio, preležao i sad sam miran, mogu da se posvetim muzici. (smijeh) Još ne znamo kad ćemo da počnemo normalno da funkcionionišemo, da putujemo i radimo, ali za to vrijeme možemo da se pripremimo – rekao je Mojićević gostujući u “Novom jutru”.

Mojićević je na sceni punih 16 godina i kaže da se ne žali na trenutnu situaciju, iako pjevači ne nastupaju već mjesecima.

– 16 godina sam na estradi, dosta toga sam doživio i preživio, sad sam na nekom novom početku. Ponovo se broji vrijeme poslije ove godine. Sin kreće u školu, to je novi izazov, vidjet ćemo kako će to funkcionisati od septembra. Ne bih ništa mijenjao, samo bih nadogradio i nastavio ovim putem kojim sam krenuo da se razvijam. Ja sam skroman, zadovoljan sam trenutnim stanjem, težim da sve poboljšam, ali se ne bunim što je ovakva situacija. Inače, ne bih imao 6 mjeseci da se odmaram i posvetim porodici – rekao je pjevač, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh