Estrada

“Tačno je da imaju koronu” – Đani i Slađa potvrdili da su im sin i snajka zaraženi

Sin pjevača Radiše Trajkovića Đanija, Miloš Trajković i njegova trudna djevojka Nina zaraženi su korona virusom.

Radiša Trajković Đani - Kurir.rs

Đanijeva supruga Slađana Trajković otkrila je kako se njen sin osjeća, ali i da su se ona i pjevač takođe testirali na Covid-19.

Tačno je da imaju korona virus, Milošu je to već u prolaznoj fazi. Dobro su oboje, Miloš je samo ranije izgubio čulo ukusa i mirisa koje mu se sada, naravno, vratilo. Snimali su mu pluća i sve je u redu sada – rekla je Slađa za “Telegraf“.

Testirali smo se Đani i ja, mi smo negativni – daodala je Slađa.

Slađa je rekla da su njen sin i snajka izolovani, te da ona i Đani nisu bili u kontaktu sa njima.

Miloš je u svom stanu, naravno da je izolovan i da nismo u kontaktu. Mi smo u svom stanu – objasnila je Trajkovićeva supruga.

Podsjetimo, Đanijeva snajka je u drugom stanju, a sretne vijesti njihova porodica je saznala baš na dan kada su privedeni, a kasnije i osuđeni na tri mjeseca kućnog zatvora zbog kršenja mjera tokom vanrednog stanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh