Estrada

Nova intervencija: Poslije hijalurona u usnama Keba se opet sređuje

Dragan Kojić Keba je odavno poznat kao neko ko mnogo vodi računa o svom izgledu, pa nas i ne čudi što je jedva dočekao kraj vanrednog stanja kako bi mogao da se posveti tome.

Dragan Kojić Keba - Kurir.rs

Prvo što je uradio bio je odlazak kod stomatologa, naravno, uz poštovanje svih mjera i preporuka nadležnih. Nosio je kapu i masku, koje je skinuo prije intervencije, a onda i zapjevao dok je pravio video-snimak.

– Trenutno sam kod stomatologa – poručio je Keba.

Dok je bio u samoizolaciji, pjevač se posvetio učenju engleskog jezika, ali i pisanju poezije, koja je bila njegova velika ljubav u mladosti.

U jednom nedavnom intervjuu Keba je otkrio da planira da svoje nove pjesme pretoči u kompozicije koje će u skorije vrijeme prezentovati publici. Ali prije nego što to uradi, moraće da dotjera svoj izgled jer je dvomjesečna izolacija učinila svoje, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh