Estrada

Preokret: Tanju Savić nije pretukao muž

Danas se mediji prenijeli vijest da je Tanjin muž fizički nasrnuo na nju i da je zbog toga vidno uznemireno otišla u policiju da ga prijavi.

Tanja Savić - Story.rs

Srbijanska folk pevačica Tanja Savić bila je danas u policiji, ali ne zbog toga što je muž pretukao, već zbog toga što je opljačkana.

Danas se mediji prenijeli vijest da je Tanjin muž fizički nasrnuo na nju i da je zbog toga vidno uznemireno otišla u policiju da ga prijavi. Međutim, istina je malo drugačija.

Informacija nije tačna da je pretrpjela fizičko nasilje – rekao je za Tanjin PR, Filip Belan, a prenose “Novosti“.

Tanja je bila u Radincu i jutros je pozvala komšinica koja je primijetila da se nešto čudno dešava u njenom stanu. Obijen joj je stan. Došla je u Beograd, vidjela je da su joj nestali pasoši, njen i dječiji. Otišla je u policiju koja je napisala zapisnik i otišla na lice mjesta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh