Estrada

Poslije navoda da je pretučena, Karleuša se oglasila iz karantina

Mirna neko vrijeme…

Jelena Karleuša - Svet.rs

Poslije dignute prašine oko navoda pojedinih medija da je pevačica Jelena Karleuša pretučena od strane svog muža Duška Tošića, te da je i policija intervenisala, ona je u nekoliko navrata demantovala sve, a danas je, defitintivno stavila tačku na sve glasine.

Naime, Jelena Karleuša, kao veoma aktivna na društvenim mrežama, ne libi se da iznosi svoje ošte stavove o svemu. Ovaj put je ipak podjelila sa svojim pratiocima delić intimne atmosfere iz karantina i svog doma, te oduševila mnoge.

Na Instagram storiju koji je objavila, vidi se kako Karleuša uživa u krugu svoje porodice u karantinu. Ona ispija vino, dok u pozadini Duško radi trbušnjake.

Čini nam se da je ovim definitivno, bar još neko vreme, stavila tačku na glasine oko njihovog odnosa, i pokazala da je sve trenutno u najboljem redu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh