Estrada

Jelena Karleuša objavila dio nove pjesme “La Bomba” koju pjeva na španskom

Pjevačica Jelena Karleuša konačno je odlučila da obraduje vjerne fanove koji nestrpljivo čekaju njene nove pjesme. Pop diva je na Instagramu objavila snimak nove pjesme “La Bomba” koju izvodi na španskom jeziku.

Jelena Karleuša - Svet.rs

Kako piše Grand.online, izgleda da je u pitanju duetska numera i to sa brazilskim muzičarem Pablom Vitarom čiji spotovi imaju milione pregleda na Jutubu.

View this post on Instagram

Loading… ? #labomba

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Posle ovog klipa, JK je odlučila da objavi još jedan delić pesme uz pitanje “Los bomberos donde estan?!”Fanovi su joj u komentarima odgovorili da “je postalo neizdrživo toliko čekanje” i “Izbaci je više molimo te”.

Podsećamo, Jelena je nedavno obećala da će ove godine objaviti kompletan album, ali datum još uvek nije poznat,prenosi Prva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh