Estrada

Severina Kojić novom objavom o djeci naježila fanove na Instagramu

Prvi nastup u 2020. godini Severina Kojić odradila je u Crnoj Gori. Pjevačica je slike i snimak s nastupa podijelila na svom Instagramu uz znakovit opis videa u kojem izvodi pjesmu Rođeno moje.

Severina Kojić - Story.rs

“Sva djeca koja su me takla su moja djeca, jer su njihove ruke urezane na mom tijelu kao nevidljive tetovaže. Neprocjenjivo je bogatstvo kad te djeca vole”, napisala je Seve.

Nakon što su poslušali pjesmu i pročitali opis videa mnogi su Severini priznali da su se naježili.

Njezini obožavatelji na Instagramu nahvalili su njezin izgled u crvenoj haljini i visokim lakiranim čizmama. Slažu se da izgleda bolje nego ikad, prenosi “Hayat“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh