Estrada

Karleuša vrijeđala takmičarku “Zvezda Granda”, majku i sestru natjerala na plač

Anđela Tanasković iz Niša izazvala je lavinu emocija u bekstejdžu izvedbom pjesme “Vidovdan”, ali ni jednu emociju kod članova žirija “Zvezde Granda”.

Jelena Karleuša i Anđela Tanasković - Kurir.rs

Naprotiv, ona je dobila “ribanje” od Jelene Karleuše, koja joj je objasnila da je za šou biznis potreban mozak, što je u više navrata i ranije savjetovala takmičare.

“Djevojka je muzikalna, ali je omašila pjesme. Talentovana, ali neiskusna”, komentarisali su članovi žirija dok je djevojka pjevala.

“Toliko neinspirativno. Bila je jedna Džejla koja je sa takvim glasom napravila haos. Vi kopirate kandidate. Uzeti ovakve pjesme nema smisla ni slušati. Ti si lijepa cura i muzikalna. Čisto si pjevala, ali tvoja naivnost, namještanje glasa od jednog mentora”, rekao je Bosanac.

“Ne idem na časove”, rekla je osamnaestogodišnja djevojka.

“Svi kandidati koji misle da smo mi ovdje volovi, mi nećemo pasti na to da znate”.

“Ti si kao tele u šarena vrata, nisi razmišljala. Ti si jednostavno tabula raza. Jedno “mu” Ti u ovom poslu nikada uspjeti nećeš”, vikala je Jelena kao sumanuta.

Za to vrijeme, rođena sestra i majka nisu prestale da plaču u bekstejdžu, a onda su kandidatkinju poslali kući, rekavši da je talentovana, ali neiskusna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh