Estrada

Jelena Karleuša o Youtuberima i estradi

Diva ne staje kada su prozivke u pitanju

Pjevačica Jelena Karleuša u skoro jednogodišnjoj diskografskoj ilegali tokom afere sa Ognjenom Vranješom nakupila se mnogo bijesa i sada je riješila da više ne krije svoje nezadovoljstvo, prenosi espreso.

U velikom intervjuu za srbijanski magazin “Stori”, JK je otkrila da je ogorčena na dešavanja na estradi i enormnu popularnost onih koji su nedavno postali zvijezde jutjub kanala.

– Sada su popularni neki debili jutjuberi koje i ne razumiješ. Oni su kao pripitomljeni majmuni i mogu da zaintrigiraju jedino djecu do osam godina. Ta gomila netalentovanih, neartikulisanih anonimaca bez smisla unazadila je sve logično i kreativno u muzici. Jeftini su i moraju da nestanu – rekla je Karleuša, a onda najavila da kreće u rat sa novim internet zvijezdama.

– Kada na njih udari moja brutalna produkcija, mogu da dođu po autogram, ali im ne garantujem uspjeh ni u tome. Kada ja snimim nove pjesme, tih budala neće biti ni na mapi, ma koliko se kreveljili na Jutjubu – poručila je Karleuša. Skandalozna zvijezda prozvala je i najveće zvijezde domaće estrade u jednoj rečenici.

– Estrada je gomila uplašenih malograđana – istakla je Jelena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh