Estrada

Jasmin Arnaut oduševio žiri, a priznao da je htio da odustane od takmičenja

Jasmin Arnaut iz Lukavca večeras je, u Zvezdama Granda, priznao da je htio da odustane od daljeg takmičenja ali da je odlučio nastaviti zbog Đorđe Davida, koji mu je dao glas, a onda ga je dvadesetdvogodišnji takmičar uzeo za mentora.

U srbijanskom muzičkom takmičenju Zvezde Granda i ove sezone gledat ćemo Jasmina Arnauta, koji je prošle godine bio u timu Jelene Karleuše, ali je zbog svega što joj se izdešavalo nije viđao na pripremama za takmičenje.

Karleuši se Jasminovo pjevanje dopalo i ove noći pa mu je dala svoj glas, kao i Đorđe David i Marija Šerifović.

Kad je došlo vrijeme da Arnaut bira mentora, Karleuša se morala isključiti, Marija je povukla svoj glas, a onda je ovaj mladi Lukavčanin rekao:

“Htio sam da odustanem od takmičenja, ali sam onda odlučio da se takmičim zbog ovog čovjeka ovdje”, rekao je Jasnim i pokazao na Davida koji je rekao da mu je zadovoljstvo, ustao i zagrlio ga,piše Senzacija

Ovog dvadesetdvogodišnjeg pjevača iz bekstejdža je i ovog puta bodrila njegova plavokosa djevojka koja nije skidala osmijeh sa lica nakon što je vidjela da njen dečko može izabrati Đorđe Davida za mentora što je i učinio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh