Estrada

Jeziva ispovijest bivše žene Zokija Šumdinca: Nisam znala da je gej, a onda je doveo trojicu muškaraca, pa su me silovali

Bivša žena Zokija Šumadinca (44) tvrdi da je on homose*sualac, pa je ispričala jezivu ispovijest o vremenu kada su bili u nevjenčanom braku.

Zoran Sumadinac- Youtube

Dejana Radosavljević kaže da je sve krila zbog djeteta, a kada je tek započela vezu sa Zoranom, nije znala da je gej, piše “Kurir“.

– Ne mogu da griješim dušu, nikada te muškarce nije dovodio u našu kuću. Uvijek je imao se*s negdje drugdje. Na svu muku koju sam proživjela s njim, barem me toga poštedio, da ima odnose u istoj kući gdje smo naš sin i ja. Ko zna, možda bi to i radio, nego ga je bilo sramota od svoje majke koja je živjela s nama – tvrdi bivša Zoranova supruga.

Ona kaže da je Zoki jednom došao u kuću s nekoliko muškaraca, vezao joj oči, a onda su isti tipovi krenuli da se “redaju” po njoj.

– Po dvojica-trojica bi me silovala, a Zoki je za to uzimao novac. Bilo je jezivo. Nisam smjela da ga prijavim jer bih dobivala još veće batine. Jedino sam molila Boga da mene ostavi na miru i da ne digne ruku na našeg sina. A to je li se švalerisao s muškarcima, nije me bilo briga. Čak se nisam ni potresla kada sam saznala. Ljudi iz sela su to znali, ali nisu htjeli da mi kažu – tvrdi Dejana, dok se druga strana još nije oglašavala povodom ovog slučaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh