Estrada

Vjerenica Darka Lazića obrisala sve fotografije sa njim

Marina Gagić je prvo uklonila zajedničke fotografije s vjerenikom Darkom Lazićem, a nakon toga ga je otpratila na Instagramu.

Marina Gagić i Darko Lazić - Expresstabloid.ba

Ona je rekla kako je ‘rade hormoni’ i da je to uradila kada se posvađala s budućim mužem, piše “Avaz“.

Nije bilo ništa strašno, malo smo se porječkali, pa sam iz inata to uradila. Malo me rade hormoni. Taj profil zapravo ni ne vodi Darko, a i kad on kači fotografije, rijetko kači gdje smo nas dvoje. Onda sam razmišljala zašto bih samo ja kačila naše slike, pa sam riješila da promijenim i naslovnu fotografiju na kojoj smo zajedno. Malo sam mu tjerala inat, ma klasična trudnica i hormoni, šta da vam kažem – rekla je ona.

Marina nije krila da se u njihovoj vezi znaju desiti trzavice.

Naravno da se ponekad svađamo, sve je to normalno u vezi i braku, pogotovo kad imate malo dijete. Darko nije savršen, ali ja prihvatam njegove i dobre i loše strane. Ja sam ga birala, to mi je što mi je – nasmijano kaže Marina i ističe:

Ma mi se volimo više nego ikad i sve je kod nas u najboljem redu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh