Estrada

FINALE “ZVEZDA GRANDA”: Sanel je uspio i Bosanca da podigne na noge! Mentor mu se pridružio na sceni i zasvirao HARMONIKU!

U toku je finale takmičenja “Zvezde Granda”, a za prestižnu nagradu bori se 16 takmičara.

Sanel Smolo - Screenshot/Facebook

Pobjednika će po evrovizijskom sistemu bodovanja ocjenjivati više od 30 članova žirija, kao i gledaoci slanjem SMS poruka.

Finalisti za ovu godinu su: Stefan Petrović Kosmajac, Milica Atanacković, Alem Kadić, Nevena Stojanović Nensi, Benjamin Kličić, Sanel Smolo, Nevena Stojković, Ahmed Orahovčić, Katarina Jovanović, Filip Pecovski, Armin Jusufović, Martinijan Kirilovski, Džejla Ramović, Ognena Zdravkovski, Milica Čikarić i Darko Kocevski.

U finalu je nastupio i Sanel Smolo, te se kao pretposlednji predstavio publici, a pjesme koje je izabrao su – “Put me zove” i “Mujo kuje”.

Uspio je čak i svog mentora Dragana Stojkovića Bosanca podići na noge, a ovaj je zasvirao svoju harmoniku!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh