Estrada

Darko opasno odbrusio doktorima, zdravstveno stanje mu ugroženo

Darku zbog zdravlja nikako ne odgovara ovaj višak kilograma što je nabacio u posljednjih nekoliko mjeseci.

Darko Lazić - Screenshot

Srbijanski folker Darko Lazić smršao je skoro 25 kilograma za vrijeme svog liječenja u KBC Zemun, ali je ubrzo nakon izlaska iz banje Selters povratio kilograme, iako su mu ljekari na vrijeme pričali da je prekomjerna težina opasna po njegovo zdravlje. Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije doktor Miloš Z. Poleksić, koji je bio glavni Lazićev doktor za vrijeme oporavka, otkrio je za “Srpski telegraf” da je pevačeva sadašnja kilaža veoma zabrinjavajuća i da može samo da mu oteža oporavak.

Darku zbog zdravlja nikako ne odgovara ovaj višak kilograma što je nabacio u posljednjih nekoliko mjeseci. On treba da ima kilažu koja odgovara njegovoj visini, ništa preko toga. Dok smo bili u kontaktu sa njim, kada se liječio u banji i bio pod mojom kontrolom, ja sam mu na vrijeme predočio da treba da vodi računa o tome da se ne ugoji, jer bi svakako prekomjerna kilaža prolongirala njegov oporavak. Što znači da sadašnja Darkova kilaža mnogo usporava njegov oporavak – rekao je zabrinuto doktor Miloš i objašnjava do kakvih bi sve komplikacija moglo doći ukoliko Lazić ne smrša.

Lazić ne smije da zaboravi da su mu operisali butnu kost i stavili protezu u kuk. Ta proteza bi zbog prekomjerne kilaže mogla da pukne ili da se ošteti i tada bi došlo do ozbiljnih problema. Njemu je strogo zabranjeno da se goji, ali vidim da on ne sluša, što je veoma opasno po njegovo zdravlje i celokupan oporavak – kaže Poleksić i dodaje:

On mora da vodi računa o svom zdravlju kako bi se u potpunosti oporavio. Njemu svakako dodatna kilaža otežava kretanje, a uz to je i opterećenje za njegovu kičmu i kukove, jer i dalje traje oporavak od saobraćajne nesreće. U posljednje vrijeme nemam uvid u Darkove analize, jer nismo u kontaktu, ali trebalo bi da se zna da o svemu mora da vodi računa i da se sjeti da je jedva ostao živ.

Znam ja sve, znam i da ne valja što sam se opet ugojio, ali šta da radim. Ne znate vi kako je biti mjesecima zakovan za krevet. Ljudi, željan sam normalnog života, a i hrane. Ljekari neka pričaju šta hoće, nisam ni ja lud, znam da nije dobro. Evo, sada obećavam da ću uskoro da probušim kašiku i da se bacim na dijetu – kaže Darko i dodaje da je veoma uzbuđen zbog dolaska sina.

Ja ne mogu da se smirim, ne znam gdje bijem otkako su Marini počeli trudovui. Izgubljen sam, ne znam ni šta radim, ni šta pričam. Najbitnije mi je da sve prođe u redu, da mom sinu i mojoj velikoj ljubavi bude dobro, pa ću poslije da razmišljam o sebi i o kilaži. Smetaju i meni kilogrami, da se ne lažemo, ali sve će doći na svoje, samo polako – završava pjevač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh