Estrada

Džejeva kćerka Ana izgubila bebu koju je čekala sa Adilom, pjevač tužan: “Bila je u trećem mjesecu, teško mi je”

Popularni pjevač otkriva da je bio najveća podrška kćerki Ani nakon što je prošle godine izgubila bebu u trećem mjesecu trudnoće, kao i da je nakon razmirica sa zetom Adilom sada u dobrim odnosima.

Adil Maskutović - Blogspot

U martu prošle godine paparaco “Blica” uslikao je Anu Ramadanovski kako izlazi iz jednog restorana i tom prilikom moglo se vidjeti da je Džejova kćerka trudna po drugi put sa pjevačem Adilom Maskutovićem. Kako se nijednom od tada nije pojavljivala u javnosti i niko iz porodice nije komentarisao navode o trudnoći, Džej je sada po prvi put otvorio dušu o ovom traumatičnom iskustvu kada mu je kćerka izgubila bebu u ranoj trudnoći, piše Blic.

– Nažalost, nije to baš uspjelo, ali biće, šta da radimo, dešava se – kaže popularni pjevač, i ističe da je pružao kćerki potrebnu podršku u tim teškim trenucima:

– Mnogo mi je bilo žao i teško i pružio sam joj podršku. Na neki način mi je bilo žao, a na neki način i bolje. To je bio neki treći-četvrti mjesec, tako da ako je tako trebalo, bolje da se tada desilo.

Džejova kćerka ima već jednog sina iz veze sa Adilom, Adriana, koji je posebna njegova dika jer najviše liči na dedu. Kako je pjevač bio omiljen među ženama u mladosti, ista je situacija i s unukom.

– Šta ima da pričam unuku, kad već ima tri djevojke u obdaništu. Jednu je i ostavio, jer ga nije ispoštovala – kroz osmjeh kaže ponosni deda i prisjeća se vremena kada su njega jurile djevojke:

– U to vrijeme bilo je tako gotivno i drugačije vrijeme, kad sam bio mlađi harao sam od Crne Gore pa duž cijelog Balkana. Imao sam samo jednu ženu – Nadu, ali riba sam imao koliko oćeš. Prema djevojkama s kojim sam izlazio uvijek sam bio džentlmen i gospodin. Ne mogu da kažem da sam sa svakom spavao, ali da sam izlazio i večerao, jesam. Koja je htjela, htjela je, sa kojom ja nisam htjeo nisam ni spavao, pa nisam ja lak muškarac – našalio se Džej.

Iako je bio u zategnutim odnosima sa zetom Adilom i isticao da mu nikad neće oprostiti što je digao ruku na njegovu kćerku, pjevač kaže da su sada “zakopali sve ratne sjekire”.

– Mi smo super, nismo u lošim odnosima. Možda snimimo i duet, nikad se ne zna – kratko je prokomentarisao pjevač.

Džej već neko vrijeme ima problema sa zdravljem, zbog čega je morao i da se podvrgne operaciji srca. Međutim ističe da mu nije lako da se riješi određenih poroka iako su ih doktori striktno zabranili.

– Malo sam smanjio alkohol, takođe ni cigare ne bih trebao da pušim, ali ne mogu baš sve, hoću da poludim. Ne možeš svega da se odrekneš. Ko uspje da se riješi poroka, svaka mu čast, ali mislim da takvi lažu – navodi pjevač, i dodaje da mu je najteže da se odrekne cigareta:

– Ma i dok sam bio u bolnici i nakon operacije ja sam pušio.

Džej se rijetko pojavljuje u javnosti, a publika nije imala priliku da ga čuje kako pjeva već nekoliko godina. Spekulisalo se i da pjevač zbog zdravstvenog stanja više ne može da nastupa, međutim, on to demantuje.

– Čuo sam za to da tvrde da više ne mogu da pjevam, ima toliko loših ljudi ne znam zašto. Samo im poručujem neka dođu kod mene da im otpjevam sve – objašnjava pjevač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh