Estrada

Evo kako je izgledala kćerka Vesne Zmijanac prije nego što je postala pjevačica

Sada već uspješna pjevačica Nikolija Jovanović prije samo osam godina bila je poznata kao kćerka nekadašnje velike zvijezde Vesne Zmijanac.

Nikolija Jovanović - Screenshot

Upravo taj status omogućio joj je da se 2011. godine predstavi javnosti kao jedna od učesnica rijalitija” Survajver”.

Njen boravak na ostrvu kratko je trajao, ali je ostala zapažena kao plavuša sa zavidnom figurom. Koliku je transformaciju doživjela od tada ne stidi se ni sama da pokaže s obzirom na to da je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kako je izgledala prije deset godine. Razlika je neosporna. Iako je već tada uradila pojedine korekcije u međuvremenu je sredila i zube.

Nikolija Jovanović – Screenshot/YouTube

U svakom slučaju, ova avantura na ostrvu donijela joj je još veće izazove, pa se ubrzo nakon toga upustila u pjevačke vode i postala ženski pionir RNB muzike u Srbiji. Njenim primjerom krenuli su i mnogi drugi, ali je u skladu sa muzikom i spotovima koji po produkciji podsjećaju na strane, neizbježna bila i promjena imidža.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

"2009?2019" ☝????????

Objavu dijeli nikolija jovanovic (@nikolija_relja_lifee)

Nikolija danas izgleda potpuno drugačije. Svoju plavu kosu prefarbala je u smeđe, a svoj stil promijenila iz korijena i danas izaziva isključivo pozitivne kritike čak i modnih znalaca koji je smatraju ozbiljnom trendseterkom na čiji se izgled ugledaju mnoge djevojke, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh