Estrada

PRIJE NEKOLIKO DANA NAPUNILA JE 47: POGLEDAJTE KAKO JE SEVERINA IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Regiji, Severina Kojić u nedjelju je napunila 47 godina. Seve je definitivno od onih žena kojima godine ne mogu ništa, pa slobodno smijemo reći da sada izgleda bolje nego ikada.

Severina Vučković - Nadlanu.com

No, vratimo se tri decenije unazad. Severinin nastup u Splitu davne 1989. godine je na Youtubeu preko 100 hiljada puta, ali sigurni smo da se mnogi od vas ovakve Severine i ne sjećaju. Već tada mlađahna Splićanka crne guste kose i upečatljivih obrva davala je do znanja da su muzika i ples njena jedina ljubav i smjer u kojem želi ići, piše “Azra“.

Severina je rođena u Splitu, 21. sprila 1972. godine kao najmlađa kćerka Ane i Severa Vučkovića. Ima i dvije starije sestre, Zdenku i Marijanu. Danas je Severina uspješna u svom poslu, supruga i majka.

2015. godine udala se za Igora Kojića, sina poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe, a iz veze sa srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem ima sina Aleksandra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh