Estrada

SNIMILI SU JE PRVI PUT POSLIJE NAKON SMRTI MAJKE, JELENA PROŠETALA GRADOM U CRNINI: Osušila se od tuge, kosa joj i dalje kratka

Majka pjevačice Jelene Karleuše, Divna Karleuša preminula je 3. marta u 61. godini života nakon borbe sa opakom bolešću.

Jelena Karleuša - Blic.rs

Jeleni je teško pao ovaj gubitak, pa se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti. Međutim, sada je ekipa emisije “Paparazzo lov” uspjela je da snimi pjevačicu prvi put od kada joj je majka preminula, piše “Novi.ba“.

Naime, prvo je snimljen Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić, koji je obavljao svakodnevne aktivnosti po bankama i prodavnicama, a kasnije je otišao i u restoran.

Sljedećeg dana, Dušku se pridružila i Karleuša, pa su njih dvoje otišli zajedno sa Jeleninom tetkom Danijelom da pogledaju kuću koju su nedavno kupili.

Karleuša je neprestano nosila kapuljaču i tamne naočale, kojima je pokušala da sakrije svoj identitet. Prošetala je u crnini, a primijetno je da je smršala.

Nakon razgledanja svog novog doma, oni su otišli do prodavnice, a Jelena je tada prvi put snimljena bez kapuljače, te se vidjela njena kratka plava kosa koju je ošišala kada joj je majka preminula.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh