Estrada

Poznata pjevačica završila u bolnici, NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA

Pjevačica Katarina Živković već duže vrijeme priprema novi singl, koji nosi naziv “Sijam”, a kako je vrijedno radila na ekranizaciji nove pjesme, završila je u bolnici na infuziji, zbog premora!

No image - Haber.ba

Kaća je pod temperaturom snimala kadrove za novi spot, pa nikako nije mogla da ozdravi u potpunosti, zbog čega je morala da ode na terapiju,pise Magazin.

– Radila sam i paralelno sa tim snimala kadrove za novu pjesmu “Sijam”. Osjećala sam se malaksalo, a kad sam se isprovjeravala, ispostavilo se da imam temperaturu. Nisam mogla da stanem jer nisam željela da odlažem snimanja, pa mi se prehlada samo pogoršala – rekla je pjevačica i dodala:

– Iako su mi svi savjetovali da malo usporim, nisam htjela, pa sam završila na infuziji. Pet dana zaredom sam morala da uzimam terapije da bi mi bilo bolje, ali sam sada, srećom, u redu. Svojoj publici spremam svašta, pa ne mogu da dozvolim sebi da sjedim kod kuće. Navikla sam da radim i prehlađena i pod temperaturom, pa mi ovo neće biti prvi put – rekla je Katarina.

Živkovićeva je potom demantovala da će uskoro ući u “Zadrugu 2” jer sada za to nema vremena.

– Ja ne bih ušla u rijaliti, a čula sam da je neko pustio vijest da hoću u “Zadrugu 2”. Dosta nastupam i stvarno nemam kad. Ali, eto, kad bi se desio neki ogroman novac koji zaista može da mi promijeni život, onda bih možda i pristala – bila je iskrena pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh