Estrada

DA JK OSTAVI DUŠKA ZBOG VRANJEŠA, NE BI BILA PRVA! Fudbaler naširoko rastura brakove: Evo čija drugarica je ostavila muža zbog njega!

Jelena Karleuša, kako prenose srbijanski mediji, mršti se kad Vranješu samo ime spomenu u njenom društvu! Iako se priča kako pokušava da joj se približi, ona ne želi ni da čuje i veoma burno reaguje na svaku njegovu poruku upućenu njoj.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ - Blogspot.com

Dok je on tvrdio da je sav sporni materijal zapravo dokaz njihove tajne dvogodišnje ljubavi, ona je otputovala kod supruga u Kinu i tamo u porodičnom okruženu proslavila njegov rođendan. Tajno se vratila u srbijansku prijestolnicu zbog poslovnih obaveza.

Dok Vranješ ne odustaje, pa čak često i provocira srbijanku pjevačicu putem Instagrama, prate ga razne gradske priče, koje bi mogle opasno da utiču na njegov bračni i porodični život uopšte. On očito važi za fatalnog muškarca zbog kojeg žene lako ostavljaju svoje muževe. Na primjer, Dejan Stanković Kralj otkrio je da je upravo njegova prijateljica jedna od njih.

Kako se navodi, njih dvoje bili su zajedno dok je on trenirao u Brazilu. Ostavio ju je onda kada je već ostavila svog supruga i bila spremna da gradi zajednicu sa njim.

Ognjen je bio u vezi sa mojom drugaricom oko šest, sedam mjeseci. U početku su se stalno viđali i bili su u super odnosima, a Ognjen joj je svašta kupovao. Ona je toliko bila zaljubljena u njega da je u jednom momentu riješila da se razvede od muža i da ga ostavi, kako bi prešla da živi kod Ognjena. Stalno je navaljivala i govorila Vranješu da jedva čeka da počnu da žive zajedno, a on bi joj svaki put rekao da nema potrebe da žure sa tim“.

U međuvremenu je ostavila muža, a Ognjen ju je samo odjednom nazvao i rekao da više ne želi da bude sa njom, pa je ostala u par dana i bez muža i bez ljubavnika“, ispričao je Dejan, prenosi “Kurir“.

Dejan Stanković Kralj – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh