Estrada

MEGHAN UGROZILA SVOJ ŽIVOT: Nije ni slutila šta može da se desi kada je prekršila ovo kraljevsko pravilo

Vojvotkinja od Sase*sa Meghan Markle je od lupom javnosti od trenutka kada se udala za princa Harryja, a kako djeluje, od kad je trudna prati se njen svaki korak. Sada su zabrinuti za njenu sigurnost.

No image - Haber.ba

Kada je Meghan Markle jednom prilikom sama zatvorila vrata automobila, oduševila je javnost, ali ne i pripadnike službe bezbjednosti koji su je upozorili da to više ne radi. Radnici sigurnosnih službi brinu se da bi to moglo da joj ugrozi život jer u slučaju napada ne bi mogla da se vrati u automobil, prenosi britanski Sun.

Vrata na automobilima koje koristi kraljevska porodica automatski se zaključavaju čim se zatvore, zbog čega bi Meghanin bijeg u slučaju opasnosti bio usporen, piše “Blic“.

Tokom dolaska u Londonsku kraljevsku umjetničku akademiju prošle godine, Meghan je iznenadila javnost kad je sama zatvorila vrata automobila. Dok su je pripadnici javnosti nazvali “skromnom” i “prizemnom”, čini se da službe sigurnosti nisu bile toliko oduševljene njenom potezom.

Mjesec dana kasnije, tokom jedne druge javne posjete, Meghan Markle se odmakla od vozila i nije zatvorila vrata.

Iako se zatvaranje vrata čini trivijalnim, ono može da napravi veliku razliku. Ne daj bože da nešto pođe po zlu, važno je da se može u sekundi vratiti u automobil ako mora. Ako su vrata zatvorena i zaključana, to je nemoguće – rekao je izvor za britanske medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh