Estrada

Jelena Karleuša objavila vapaj na Instagramu, pa ga obrisala!

Nakon što se iz Kine vratila u Beograd, srbijanska pjevačica Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu o navodnoj aferi s bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Jelena Karleuša - Screenshot/Prva.rs

“Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva – i neka šuti. Za kraj, apelovati ću.

Ne stavljajte mi djecu na naslovne strane. Ne koristite moju djecu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji….”, napisala je Karleuša na Instagramu, uz snimku novinara koji su je dočekali u Beogradu, pa ubrzo obrisala objavu.

Obrisana objava s Instagrama – Index.hr

Karleuša je donedavno bila u Kini gdje njezin suprug, fudbaler Duško Tošić trenutno igra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh