Estrada

Bazeni, garaže, pet kupatila… Ovo je vila od 2,5 miliona eura koju je Tošić kupio Karleuši!

Vila ima dva bazena – unutrašnji i spoljni, dvije garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama, te bodljikavom žicom.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Espreso.rs

Duško Tošić nedavno je od Dragana Stojkovića Piksija kupio kuću na Dedinju, a kao poklon svojoj supruzi Jeleni Karleuši!

Vila na Dedinju vrijedi oko dva i po miliona eura, a naša ekipa pronašla je nekretninu koju sada čuva jedan gospodin, a koja čeka na završetak renoviranja i opremanje, kako bi porodica mogla da se useli u nju.

Vila Tošić kupio Karleuši – Telegraf.rs

Novi dom Tošića koji možete da vidite na našim fotografijama, kako smo još u oktobru pisali, ima čak pet kupatila i ogromno dvorište, a ono što je zanimljivo jeste da Jelena i Duško imaju – svako svoje kupatilo, jer to je, kako je srbijanska pjevačica rekla, tajna sretnog braka.

Vila Tošić kupio Karleuši – Telegraf.rs

Vila Tošić kupio Karleuši – Telegraf.rs

Vila Tošić kupio Karleuši – Telegraf.rs

Vila Tošić kupio Karleuši – Telegraf.rs

– Kupili smo jako lijepu novu kuću. Uskoro se selimo tamo, sređujemo je, treba da nam stigne namještaj iz inostranstva. Ja sam jako zahvalna mužu, jer sve što sam ikada zaradila, ja sam potrošila na krpe – rekla je nedavno Jelena.

Vila ima dva bazena – unutrašnji i spoljni, dvije garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama, te bodljikavom žicom, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh