Estrada

SVE IZNENADILA: Marija ne želi biti Džejlin mentor, jer misli da će pobijediti

Nakon pobjede u muzičkom talent šou ‘Neki novi klinci’, Džejla Ramović ove godine se takmiči i u ‘Zvezdama Granda’. Naime, u emisiji ‘Zvezde Granda Specijal’ prikazan je kratak video u koje njena mentorica Marija Šerifović iznenadila izjavom kada je kazala da joj ne želi ništa pokazivati niti je učiti.

Džejla Ramović - Instagram

Žao mi je što si došla iz Goražda, ali ja te danas neću učiti ništa. Otpjevaj mi dvije-tri pjesme i idi kući. Mene su proglasili vješticom jer sam predvidjela nekoliko pobjednika ovog takmičenja, tako da ove godine ti pobjeđuješ – kazala je Marija uz osmijeh, piše “Express tabloid“.

Marija Šerifović – Grand.online

Džejla je ovom prilikom otpjevala dvije pjesme ‘Što ćemo ljubav kriti’, i ‘Jedan dobar razlog’, pjesmu mentorice Šerifović.

Da li će se i ove godine ostvariti Marijina slutnja ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh