Estrada

NIKO NE ZNA ŠTA SE IZA NJEGA KRIJE: Milica Pavlović progovorila o strastvenom poljupcu

Kristina Kija Kockar i Milica Pavlović zapalile su region kada su se poljubile na kraju pjesme koju su otpjevale zajedno.

kija-milica-poljubac-Screenshot-YouTube

Vrelom akcijom nema kome nisu raspalile maštu! Ognjen Amidžić nije znao na koju stranu prije da gleda.

-Do poljupca je došla spontano. A takve stvari su najljepš- objašnjavala je Kija, a Pavlovićeva je dodala:

-Sve se desilo spontano! Prije emisije smo Kija i ja pričale o tome da nam je mnogo ljudi poslalo poruke, meni da poljubim Kiju, a njoj da poljubi mene. I kad smo izvele “Tako mi i treba”, prosto se spontano nametnulo i da se poljubimo. Eto, ispunile smo fantaziju mnogih muškaraca i žena koji su to željeli da vide i vjerujem da su uživali. Ovo je prvi moj ‘javni poljubac’, jer svi znaju da u prvi plan stavljam svoju karijeru, a ne privatan život, i drago mi je što je to bilo sa Kijom. Ona je sjajna djevojka- otkrila je Milica, piše “Expresstabloid.ba“.

Na pitanje kakav je bio poljubac i kako se ova druga ljubi, kroz osmijeh odgovaraju:

-Milica se super ljubi. Pitala sam je baš što nije duže trajalo- kaže Kristina.

-Ne pamtim kad sam se posljednji put ljubila, tako da je Kijin poljubac bio pravo osvježenje i koliko sam mogla da procijenim na osnovu onog kratkog poljupca – ljubi se sjajno! Sigurno ću dobro upamtiti ovaj poljubac, kao i kompletna publika- priznala je Milica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh