Estrada

NI ŠMINKA NE MOŽE POKRITI “ŠLJIVU”: Pjevačica udarila glavom o zid i povrijedila glavu

Pjevačica kaže da se susreće za dobrim i lošim komentarima kada su njene grudi u pitanju i otkriva da ih nije operisala zato što je željela, već zato što je morala iako se plašila hirurškog noža.

Aleksandra Mladenović - Telegraf

Pjevačica Aleksandra Mladenović kaže da će morati još mnogo da radi da bi dostigla karijeru folk zvijezde Svetlane – Cece Ražnatović, koja je rođena u Žitorađi gdje i ona.

– Ceca je jedna, ali i Aleksandra je jedna. Na početku sam karijere i skromna sam, zato ne volim kada nas porede iako mi prija. Ona je izgradila ime. U Žitorađi se nismo srele, ali u Beogradu jesmo, moja familija je voli. Da je ne vole, moji roditelji mi ne bi puštali njene pjesme kada sam bila mala. Volim to što je energična, bila mi je uzor od malih nogu.
Čini se kao da si preko noći porasla?

– Odrasla sam, ne mogu da budem cijeli život djevojčica iako je ljudima to čudno.

Ne kriješ da si uradila plastične operacije, hoćeš li još nešto mijenjati?

– Mislim da nema potrebe, mlada sam pa mi estetske korekcije na licu ne trebaju. Za ovo što sam uradila ne kajem se i ne zanima me šta će ko da kaže.

Znači, bilo je svakakvih komentara?

– Pa da, pitali su zašto sam promijenila grudi, ali ne možeš ljudima da objasniš. Nisam uradila to zato što sam željela, morala sam. Svaka haljina mi je padala i iako sam se mnogo plašila i stalno pričala da nikad neću da se operišem, eto, uradila sam to. Prevazišla sam strah.

Iz godine u godinu nastupaš više, da li ti to donosi i veće honorare?

– Naravno da svaka godina mora da bude bolja. Zaista dosta radim.

Pisalo se da si imala potres mozga kada si udarila glavom, da li je sada sve u redu?

Još uvijek imam malu oteklinu, bili smo u Žitorađi, slavili smo slavu, igrali i pjevali. Pomagala sam mami, nosile smo neke tanjire i udarila sam žestoko glavom u zid. Tada nisam osjećala bol jer sam bila euforična, a i popila sam neku rakiju, ali nisam pala zbog rakije, da se zna. Sutradan sam imala jake bolove i morala sam da vidim o čemu se radi. Šminka još uvijek ne pokriva modricu.

Paparaci te nisu uslikali ni sa jednim muškarcem. Znači li to da on ne postoji u tvom životu?

– Ljubav mi je trenutno u daunu. Zato u narednoj godini, pored zdravlja za sebe i porodicu, mislim da je red da se pojavi neki muškarac za mene. Nemam kriterijume osim da ima veliku dušu – rekla je Aleksandra za “Blic


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh