Estrada

Oštre prijetnje Karleuše: “Ubij se odmah, crve mali, nećeš više nikad i nigdje zaigrati

Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša se oglasila na Facebooku nakon što su procurile fotografije eksplicitnog sadržaja koje je navodno slala bh. reprezentativcu.

Jelena Karleuša - Blogspot

Već dva dana traje žestoka svađa na relaciji Karleuša – stoper Andrlechta, koji je sve zakuhao objavom na Instagramu, kada je ispričao da je Jelena dolazila kod njega i da su se viđali dvije godine, piše “Sportsport.ba“.

Sada je Karleuša ostavila prijeteću poruku u kojoj tvrdi da Igrač broj 6. više nikada neće zaigrati fudbal i da u Bosni “znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno. Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sjedim na njušci…”, između ostalog je napisala Karleuša.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh