Estrada

Darko Lazić stao na noge: Prva fotografija! Pjevač nasmijan osjetio tlo pod nogama!

Darko Lazić napustio je banju u Mladenovcu gdje se oporavlja nakon saobraćajne nesreće, kako bi Božić proveo sa porodicom u Brestaču. Srbijanski pjevač je u dogovoru sa doktorima odlučio da Božić provede u porodičnom domu sa svojim najbližima.

No image - Haber.ba

Majka Branka i otac Milan jučer su oko 11 sati i 30 minuta stigli u banju u Mladenovcu kako bi odveli Darka u Brestač. U 12 sati su nasmijani i vidno raspoloženi izašli svi Lazići, ali i Darkova djevojka Marina koja je u četvrtom mjesecu trudnoće. Marina je nosila balone koje je pjevač dobio od fanova i prijatelja, piše “Ekskluziva“.

Darko je prilikom izlaska iz banje bio raspoložen i nasmijan, a ovom prilikom prvi put je pred kamerama ustao iz kolica i stao na noge.

Radujem se i te kako što ću Božić provesti u Brestaču. I ove godine će biti izvlačenja novčića iz česnice, to se podrazumijeva – rekao je Darko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh