Showbiz

Josipa Lisac: To nisu moje riječi, povrijedili ste mene i mladu Aleksandru

Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude. Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo, navela je Lisac

Josipa Lisac na društvenim je mrežama reagirala na medijske natpise o navodnim izjavama koje je izrekla o Aleksandri Prijović.

Podsjetimo, muzička diva nedavno je održala koncert u Domu sportova u Zagrebu, a na TikToku je osvanuo video u kojem govori da njoj u Areni Zagreb “nije mjesto”, što su mnogi povezali s koncertima izvođača narodne muzike koji pune Arenu, poput Aleksandre Prijović.

@leshotok logično iz Doma sportova ???? @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac – IDEM NA DORU NA 10k FOLOVERA
– Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović… To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene… One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude. Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo. Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru. Povrijedili ste ljude. Zašto – napisala je Josipa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh