Showbiz

JA SAM PROBAO RANIJE, ALI SAM SHVATIO! Milan Milošević priznao zašto ga ne privlači ženski rod

Jedna od gorućih tema bio je odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović

Sinoćnja emisija “Pitanja gledalaca” bila je veoma uzbudljiva, a mnoge tajne učesnika “Elite” isplivale su na videlo.

Jedna od gorućih tema bio je odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, koje su imale vrelu akciju, a Bojana je, nakon toga, odlučila da javno prizna da nije zaljubljena u nju i da je ne može nazvati devojkom.

– Jao, Milane, teško mi je da pričam o ovome, nikada nisam… – govorila je Anđela kroz suze.

– Šta, sa ženom? Ja sam probao ranije, nije loše… A onda sam shvatio da je to samo grebanje za orgazam – našalio se Milan.

Ukućani su se nasmejali Milanu, kao i sama Anđela, pa su nastavili temu, a ova scena je postala hit na društvenim mrežama.

Da podsetimo, Milan Milošević se nedavno vratio na Pink i u rijaliti, a kako i sam govori – to je njegova druga kuća i tu potpuno dominira, što dokazuje kroz svaku emisiju koju vodi. Učesnici su se veoma obradovali, kada su ga ugledali na vratima Bele kuće, baš kao i brojni gledaoci, fanovi rijalitija, koji znaju da je Milan ostavio pečat na Zadrugu, ne samo kao rijaliti igrač, već kao i voditelj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh