Showbiz

Adrianu Limu osudili pratitelji: “Ne liči na sebe”

Adriana se pojavila u crno-žutoj haljini, ali najviše pažnje je privuklo njezino lice, za koje mnogi misle da ga je izmijenila estetskim operacijama

Manekenka Adriana Lima pojavila se na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu, međutim svojim izgledom je iznenadila fanove.

Bivša Victoria’s Secret anđelica na crvenom tepihu pojavila se sa sadašnjim partnerom Andreom Lemersom, a pred kamerema su razmijenili i nekoliko poljubaca.

Adriana se pojavila u crno-žutoj haljini, ali najviše pažnje je privuklo njezino lice, za koje mnogi misle da ga je izmijenila estetskim operacijama i korekcijama.

Ljudi na društvenim mrežama tvrde kako je slavna manekenka popustila pod pritiskom javnosti koja je komentirala njen izgled nakon rođenja trećeg djeteta.

“Ne liči na sebe”, “I ona se ‘popravila'”, “Čini se da su je pogodili komentari na interenetu pa je odlučila izmijeniti lice”, “Ovo više nije ona”, “Šta je ovo uradila od sebe”, neki su od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh