Showbiz

Lidija Bačić priznala da voli suludu brzinu: Potegnem i do 200 na sat, mogu i u štiklama

Najveći adut joj je samopouzdanje, voli dobre cipele, ali ih ne kupuje putem interneta, jer ih mora probati

Pjevačica Lidija Bačić (37) u “Special Happy Show” stigla je s prinovom – psićem Bačijem, malenim mopsom koji je postao član porodice prije manje od mjesec, ali joj se već uvukao pod kožu i kao “dite” joj je. Ipak, slušateljima Happy FM-a priznala je kako bi se htjela ostvariti kao majka, da joj fali pjevanje u crkvi te da voli štiklu na gasu.

– Htjela bih biti mama. To mi je želja u naredne 2-3 godine, ali za to se prvo trebaju dogoditi velika ljubav i brak. Mislim da bih bila dobra majka, tako barem kažu moji ukućani. Da bi me osvojio, frajer mora biti frajer, ne preglasan, više samozatajan, ne volim ove što glumataju nešto, ali kada treba biti frajer da je frajer. Ne volim ni one koji se previše razmeću, koji moraju biti glavni u društvu, biži od takvih – govori pjevačica.

Iako je godinu bila studentica ekonomije, taj svijet je ne privlači. Da nije pjevačica, voljela bi biti glumica. Imala je nekoliko manjih uloga u serijama i jednom filmu, a čak se i prijavila na Akademiju u Zagrebu, ali nije prošla, bila je tremaroš pa nije više niti pokušavala. Ipak, muziku voli više od ičega, u njoj se vidi i u starosti. Otkrila je Lile i da joj fali pjevanje u crkvi.

Voli dobre cipele
Najveći adut joj je samopouzdanje, voli dobre cipele, ali ih ne kupuje putem interneta, jer ih mora probati. Za sebe kaže da nije tipično žensko jer ne voli torbice, a zaštitni znak su joj sunčane naočale.

– Ne mogu bez mobitela i cvika… čim je dan, tu su cvike. U Zagrebu te znaju čudno gledati, pada kiša, ja nosim cvike, uvik, bez sunčanih naočala ne mogu. Jedina sam žena valjda koja ne voli torbe, ne nosim ih, osjećam se kao tetka s torbom, nisam nikad skužila tu famu oko torbe – govori.

Adrenalin je pokreće
Adrenalin je pokreće, za volanom nastoji biti odgovorna, ali ne krije da voli štiklu na gasu.

– Stižu mi kazne kući, ako me sluša sutkinja za saobraćajne prekršaje, neka mi malo progleda kroz prste. Kada me zaustave, nije da će mi oprostiti i pustiti me bez kazne, nego malo popuste. Nastojim biti uzorna, ali ako kasnim negdje, onda malo požurim. Nikad namjerno ne vozim brzo. U Dalmaciji me nikada nisu zaustavili, jedino u Zagrebu. Na otvorenoj cesti sam potegnula, mislim 200 km na sat da je bilo, nenamjerno, raspalila sam muziku, vozila Zagreb – Split, pivala i pobjeglo mi je po papučici. Mogu voziti u svemu, vozim automatik pa nije neka muka, ali draže su mi patike, iako mogu i u štiklama – priznala je Lidija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh