Showbiz

SJEĆATE LI SE MILIJANE IZ ĐEKNE? Lijepu glumicu danas ne biste prepoznali, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA 30 GODINA POSLIJE (FOTO)

Kada je davne 1988. godine emitovana pilot epizoda serije “Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo” ovo ostvarenje odmah je dobilo status – kultnog, piše Kurir.rs.

Jedna od onih koji su tada postigli toliki uspeh da ih i dalje zovu imenom koje nose u seriji jeste Arijana Čulina (Milijana iz Đekne).

Arijana je diplomirala glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Beogradu, a tada kada je igrala ovu ulogu, bila je druga godina na fakultetu, a dan danas nakon više od 30 godina, ova uloga se i dalje pamti.

Danas se ne pojavljuje pretjerano na velikom platnu i malim ekranima, ali njena popularnost nije opala, te je ljudi i sada prepoznaju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh