Zdravlje

Zaključao se u sobu na pet godina: Tvrdi da razlog nisu ni korona, a ni razočaranost svijetom

Čovjek privlači sve veću pažnju na društvenim mrežama.

Tim Si Inzana - redon.maville.com

Tim Si Inzana (34) zaključao se u svoju sobu u Los Anđelesu početkom godine i ne namjerava uskoro da izađe. Štaviše, plan mu je da bude napolju tek 2026. godine!

Prvih 100 dana 2021. proveo je u izolaciji, snimajući konstantno svoj život da bi dokazao pratiocima na društvenim mrežama da stvarno ne izlazi van prostorije.

Tim se nada da će provesti bar cijelu godinu ovako izolovan, a zatim svoj rijaliti prodati kao neobično umjetničko djelo.

Tim besplatno strimuje na Tviču, ali planira da pronađe ljude koji su spremni da izdvoje pet miliona dolara i drže ga zaključanog na narednih pet godina.

“Ovo što stvaram je umjetničko djelo. Da budem iskren, ne znam tačno šta radim, ali dio mene samo slijedi svoj instinkt i želi da svijet učini boljim mjestom”, izjavio je on za “Insajder”.

Tvrdi da je mjesecima radio na prostoriji na svom imanju, kako bi mogao da se izoluje na duži vremenski period. Vjerenica kupuje i dostavlja namirnice kroz prozor, pišu Zanimljivosti dana.

Ostaje samo pitanje da li je i ona spremna da ga čeka u slučaju da eksperiment uspije narednih pet godina?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh