Zdravlje

Najjači i najmoćniji tradicionalni čistači vaših arterija: Spriječite infarkt na vrijeme

Tijelo stari, a sa njim i krvni sudovi, ali priroda se pobrinula da im što duže očuvate elastičnost i otpornost.

stil

Svi imaju želju da su mladi i zdravi dugo, ali telo vremenom stari. Krvni sudovi takođe stare, gube elastičnost, pojavljuju se naslage na njihovim zidovima. Tada se javljaju zdravstveni problemi – česte glavobolje, povišen pritisak, ateroskleroza i artritis, pojavlju su varikoze i naslage hoelsterola, koje vode do infarkta.

Pročišćavanje tela narodnim sredstvima je već od davnina poznato. Tradicionalni lekari su sakupili recepte, koji su se pažljivo čuvali i predavali s kolena na koleno.

Tradicionalna medicina za pročišćenje krvnih sudova odavno koristi lekovito bilje. Od njih se prave korisni čajevi i lekoviti preparati. Tu spadaju detelina, žut kantarion, menta, maslačak, rastavić i druge.

Plodovi brusnice, šipak, aronija takođe imaju blagotvorno dejstvo na vaše krvne sudove, a i za celokupno telo.

Tinkture od biljaka, koje se lako prave kod kuće, ali pre nego što počnete da ih koristite, konsultujte se sa vašim lekarom, kako bi izbegli dodatne komplikacije,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh