Zdravlje

Ovo je recept Nade Macure u borbi protiv korone

Lična higijena, izbjegavanje bliskih kontakata i briga o zdravlju od najvećeg su značaja kako bismo pobijedili koronavirus.

Nada Macura - Telegraf.rs

Doktorica Nada Macura takođe se pridržava svih mjera, a trudi se da ostane odmorna i da ne mijenja dan za noć, jer je njegovanje imuniteta od najvećeg značaja.

Naravno, ističe i značaj fizičke aktivnosti, ali napominje da je veoma bitno u ovim trenucima ostati pozitivan i optimističan.

Doktorica Macura apeluje na sve da poštujemo preporuke stručnog štaba, ne idemo na velika okupljanja i izbjegavamo žurke i ostala rizična mjesta. A da ona odlučuje o tome, ponovo bi uvela policijski sat.

Sa naglim vremenskim fluktuacijama takođe se borimo u posljednje vrijeme, a meteoropate najviše osjećaju na svojoj koži ovakve promjene, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh