Zdravlje

Kada vidite ovaj snimak, dobro ćete razmisliti gdje kupujete maske i hoćete li ih uopšte nositi!

Nije poznato gdje je tačno nastao ovaj snimak, ali je dovoljno užasavajući da alarmira pitanje – koliko uopšte znamo kako nastaju i gdje se proizvode maske koje se prodaju i na tržištu Bosne i Hercegovine

Nevjerovatan snimak kruži društvenim mrežama, a svjedoči o maloj “radionici” (negdje u Indiji), u kojoj se proizvode zaštitne maske, trenutno jedna od najtraženijih roba u cijelom svijetu.

Nije poznato gdje je tačno nastao ovaj snimak, ali je dovoljno užasavajući da alarmira pitanje – koliko uopšte znamo kako nastaju i gdje se proizvode maske koje se prodaju i na tržištu Bosne i Hercegovine.

Čistoća je pola zdravlja.

Gepostet von Robert Hirc am Dienstag, 31. März 2020

Za nadati se da proizvodi koje kupujemo u apotekama ipak prolaze stroge procedure sterilizacije, no evidentno je i da na ovdašnje tržište vrlo često dolazi roba sumnjivog kvaliteta pa je oprez uvijek dobrodošao,prenosi Depo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh