Zdravlje

KOSA ĆE RASTI KAO LUDA, A VID KAO KOD ORLA: Pojedite 3 kašike dnevno i desiće se čudo!

Mnogi od nas imaju probleme sa kosom, a i oslabljenim vidom. Priroda nam nudi rješenje i za ove probleme. Sve što treba jeste da pojedete ovu smjesu punu zdravih namirnica i poboljšat ćete vid, a i zdravlje kose.

No image - Haber.ba

Nakon nekoliko dana primjene, primjetit ćete znatno poboljšanje i osjećat ćete se puno bolje. Za pripremu vam neće trebati puno sastojaka,piše Avaz.

Potrebni sastojci:

– 200 g lanenog ulja

– 4 limuna

– kilogram meda

– 3 mala čehna bijelog luka

Priprema:

Očistite bijeli luk i stavite u blender zajedno sa 4 limuna i napravite dobru smjesu. Toj smjesi dodajte laneno ulje, med i još miješajte. Dobijenu smjesu prebacite u teglu, dobro zatvorite i stavite u frižider.

Konzumirajte jednu kašiku smjese pola sata prije jela, ali konzumirajte drvenom kašikom. Potrebno je da konzumirate 3 puta dnevno, prije obroka, a ova smjesa će poboljšati vaše cjelokupno zdravlje i djelovat će preventivno na mnoga oboljenja, piše “Megagiga“…

Primjetit ćete znatno poboljšanje, pa zašto onda ne probati?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh