Moda i ljepota

Evo u koje patike smo se zaljubili i to na prvi pogled

Ljubiteljima patika nije potrebno puno ubjeđivanja da na policama pronađu novi model udobne sportske obuće za ponijeti kući.

Ipak, sigurni smo da bi Deichmannovi modeli patika mogli osvojiti srca i onih najizbirljivijih. Kupce u Bosni i Hercegovini posebno će razveseliti vijest da se ovih dana na policama prodavnica Deichmann nalazi i nova kolekcija omiljenog brenda Skechers, koja svima donosi priliku da pronađu svoj novi, udoban par tenisica.
Istražili smo Skechers asortiman za žene, muškarce i djecu i pronašli naše favorite. Osim brenda Skechers, ljubitelje patika posebno bi mogle obradovati specijalne patike inspirisane Danom zaljubljenih, koje jednostavno očaravaju na prvi pogled.
Tenisice za cijelu porodicu
Skechers patike imaju razlog da zadrže lidersku poziciju kada je u pitanju udobna i kvalitetna sportska obuća. Ako ovih dana tražite patike koje će vašem stopalu pružiti dovoljan nivo potpore i omogućiti nesmetano kretanje tokom šetnje ili fizičkog rada, svakako istražite ponudu ovog brenda. Tokom našeg pregleda, vrlo brzo smo pronašli modele obuće koji će se svidjeti baš svima u kući.

Skechers patike dolaze u različitim modelima i bojama, a svima je zajednička udobnost i činjenica da dolaze u širokom rasponu veličina tako da svako može pronaći svoj favorit. Dame će moći da biraju između klasičnih sportskih modela u crnoj ili beloj boji, ali i zabavnih modela u metalik nijansama ili zagasitoj boji ciklame – Posebno nam se dopalo što se slični modeli nalaze i na policama s dječjim artiklima. Ovdje djevojčice i dječaci mogu birati između zaista širokog spektra modela, a patike pokrivaju sve starosne grupe.

Muškarci mogu birati između klasičnih sportskih modela koji su savršeni za slobodno vrijeme, ali i elegantnijih modela koji predstavljaju idealnu kombinaciju sportskog i svečanog, pa se bez problema mogu kombinirati s farmerkama i košuljama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh