Moda i ljepota

POZNATI DIZAJNER TOMMY HILFIGER OTKRIO ŠTA SVAKA ŽENA MORA IMATI U ORMARU

Tommy Hilfiger, tvorac jednog od najprepoznatljivijeg modnog brenda koji je doslovce utkan u američku kulturu te desetljećima uspješno prati, ali i diktira trendove, primio je nagradu za izvanredna postignuća na dodjeli modnih nagrada.

Moda - Cosmopolitan.rs

Tim povodom sam dizajner osvrnuo se na svoju bogatu karijeru, ali i otkrio pet ključnih komada koje svaka žena mora imati u ormaru – savjet koji se svakako isplati poslušati, piše Vogue.

Krator prepoznatljivog stila, vječne klasike koja je uvijek u trendu ističe: “Vjerujem u udobne, sofisticirane i svestrane klasike koji vas mogu pratiti od jutra do večeri, od ureda do restorana.”

Kao ključne stvari izdvojio je:

Bijela košulja s dugmićima
Dobro krojene traperice
Klasičan sako
Klasičan kaput
Upečatljiv sat ili komad nakita
Privlačnost koja se krije iza brenda Tommy Hilfiger itekako je prepoznatljiva te se ističe u mnoštvu drugih, negdje na granici između preppy i sportskog stila, snažno odolijevajući trendovima. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh