Moda i ljepota

Najnoviji bikini zatalasao modni svijet: Grudi jedva pokrivene, i to tankom trakom

Dizajnerica je lansirala bikini čiji je gornji dio u obliku prozirnog topa, koji samo po sredini ima tamnu tanku trakicu.

Plaža - cosmopolitan.hr

Brazilska dizajnerica Adriana Degreas je zatalasala modni svijet izbacivši liniju kupaćih kostima.

Dizajnerica je lansirala bikini čiji je gornji dio u obliku prozirnog topa, koji samo po sredini ima tamnu tanku trakicu – toliku da jedva prekrije bradavice.

Cijeli utisak je da se radi o prinudnoj cenzuri koju nameće društvo, inače bi grudi bile “na izvol’te”.

Adriana Degreas kaže da je ovaj kupaći kostim “oda tropskom nadrealizmu” i da je on njeno pravo umjetničko djelo.Interesantno je da se proizvod prodaje pod nazivom top bikini s akrilnim detaljima.

Dama koja se odluči nositi ovaj komad na plaži bit će proglašena za jednu od hrabrijih ove ljetne sezone.

Njoj očigledno neće smetati da baš njene grudi privuku pažnju promatrača na plaži, pogotovo onog muškog spola,prenosi Avaz

Influenserica Kamila Guper (Camila) je jedna od prvih dama koje su odlučile na društvenim mrežama prikazati kako im stoji najnoviji se*si bikini.

Pozirala je pored bazena i zagolicala maštu više od milion ljudi koji je prate.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh