Hrana i piće

OBROK SALATA SA TUNJEVINOM: Super je za sve one koji poste, a sirće zamijenite jednim sokom

Salata sa tunjevinom se sprema za 5 minuta.

Salata sa tunjevinom-i avokadom - PRINTSCREEN/YT/ NATASHAS KITCHEN

Obiluje povrćem, a dobro je poznato da avokado pozitivno utiče na naš ogranizam. Ne snižava samo holesterol, nego pomaže i u mršavljnju. To znači da je salata odličana i ako se pridržavate nekog režima ishrane, piše Stvar ukusa.

Sastojci:

3 male konzerve tunjevine u ulju
1 krastavac
1 manji ljubičasti luk
2 avokada
2 kašike ulja
sok od 1 limuna
1/2 veze korijandera

Priprema:

Krastavac, luk i avokado isjeckajte, a zatim pomiješajte i dodajte tunjevinu koju ste prethodno dobro ocijedili. Posolite i pobiberite, pa dodajte sjeckani korijander ili peršun. Začinite uljem i limunovim sokom i vaša salata je spremna.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh