Hrana i piće

Ovo su najpopularniji recepti ikad – iznenađeni?

Ove ste godine najviše uživali u slatkim i provjerenim receptima naših blogera, a zalutalo je tu i poneko jelo na žlicu.

hrana- ilustracija

Proveli smo malo istraživanje i otkrili kako se među našim čitateljima skrivaju pravi slatkoljupci, ali i ljubitelji dobrog mesa te gulaša. Izvukli smo najčitanije recepte i zaključili kako najviše volite jednostavne i provjerene deserte naših kolumnista. Posebice one koji se ne peku. O kojim je slasticama, ali i iznenađenjima riječ, pročitajte u nastavku.

Da su torte koje se ne peku veliki hit i u vašim kuhinjama, dokaz je fantastična torta s bijelom čokoladom i jagodama. Malo je reći da jedva čekamo sezonu jagoda kako bismo je mogli pripremiti opet iznova, a do tada ćemo se pozabaviti drugim slatkišem bez pečenja u koji ste se također zaljubili – Eninu čokoladnu, ali laganu tortu koja se ne peče. Ako ste pak ipak raspoloženi za voćne varijante, tu je i genijalan banana split kolač bez pečenja.

Torta s malinama – brza, jednostavna i nadasve fina

Ovaj čarobni kolač s jabukama hit je svake godine

Gulaš

Najmekše kiflice koje se ne mijese

Nutella cheesecake: Ovo je prvak svijeta!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh