BIZnews

Prestižna nagrada za Herbalife Nutrition: Best Buy Award®

Prestižna nagrada za Herbalife Nutrition: Best Buy Award®.

Prestižna nagrada za HerbalifeNutrition: Best Buy Award® - PR / Haber.ba

Kompanija Herbalife Nutrition dobitnik je prestižnog međunarodnog priznanja, Best Buy Award® Health 2021/2022. u Bosni i Hercegovini, u kategoriji Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti.

Prestižna nagrada za Herbalife Nutrition: Best Buy Award®

Naime, prema istoimenom istraživanju koje je švicarska nezavisna organizacija ICERTIAS – International Certification Association provela u maju 2021., najveći broj ispitanika je odabrao Herbalife Nutrition, kao brend koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete prema mišljenju potrošača u BiH, u navedenoj kategoriji.

Ovaj certifikat mogu nositi samo proizvodi i usluge vrhunske kvalitete i odlične cijene, a koje su potrošači, u Best Buy Award® istraživanju, ocijenili kao davatelje najboljeg omjera cijene i kvalitete u njihovoj kategoriji.

S obzirom da danas kupci više nego ikad traže veću vrijednost za svoj novac, potrošači sada u većoj mjeri, pri konačnoj odluci o kupnji, važu cijenu i kvalitetu onoga što se nudi. Upravo je zato osnovni cilj Best Buy Award® programa omogućiti potrošačima lako prepoznavanje onih proizvoda i usluga koji nude najbolju cijenu i istovremeno – vrhunsku kvalitetu. Za kupca, oznaka Best Buy Award® jasan je znak da neki proizvod ili usluga nudi najviše na tržištu za njegov novac.

Također, Best Buy Award® je jedina nagrada koja se dodjeljuje temeljem iskustva i mišljenja korisnika i potrošača o omjeru cijene i kvalitete, koristeći inovativnu DEEPMA (Deep Mind Awareness) metodu istraživanja.

Više o osvajanju Best Buy Award® medalje govori i Goran Nikolić, generalni direktor kompanije Herbalife Nutrition za SEE regiju:

”Iznimno nam je zadovoljstvo primiti ovo prestižno priznanje koje potvrđuje povjerenje i zadovoljstvo potrošača u BiH s Herbalife Nutrition proizvodima, dok ujedno predstavlja i motivaciju za budućnost.
Herbalife Nutrition prisutan je na tržištu Bosne i Hercegovine od 2012. godine, a ovogodišnja Best Buy Award® medalja kruna je izvrsnih poslovnih rezultata koji još jednom demonstriraju strast i predanost naših Nezavisnih Distributera na području BiH.”

Više o Formula 1 nagrađivanim proizvodima za kontrolu tjelesne težine doznajte od svojeg Herbalife Nutrition Nezavisnog Člana prijavom na linku OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh