BIZnews

Posebne pogodnosti za studente u Sparkasse Bank

Sparkasse Bank obogatila je svoju ponudu za studente novim pogodnostima: niže naknade za uplate školarina trebaju budućim akademcima financijski olakšati ulazak u novu fazu školovanja, a XS Studentski paket sadrži namjenski dizajniran set usluga, i potpuno je besplatan.

No image - Haber.ba

Svjesni činjenice da je studentski život jednako uzbudljiv koliko i izazovan, kontinuirano nastojimo kreirati nove pogodnosti sa kojima ih možemo podržati. Upravo u ovom periodu, generacije mladih ljudi započinju novu eru svog života i počinju samostalno upravljati svojim budžetima. Kao startnu podršku na početku akademske godine, odlučili smo uvesti specijalnu studentsku tarifu odnosno značajno sniziti visinu naknada za uplate školarina. Osim toga, Sparkasse XS Studentski paket je besplatan proizvod kreiran namjenski za naše buduće akademce te sadrži upravo one usluge koje su im korisne u ovoj fazi života“, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank dd BiH.

XS Studentski paket omogućava studentima korištenje niza usluga bez naknade, uključujući otvaranje i vođenje tekućeg računa, primanje izvoda po računu putem e-maila te aktivaciju usluga mBanking i SMS Info. mBanking je optimalan servis za studente, jer plaćanjem putem mobitela mogu ostvariti značajne uštede po osnovu naknada, ali i rješavati svoje finansijske obaveze fleksibilno i jednostavno. SMS Info im omogućava veći nivo sigurnosti i bolju kontrolu troškova, jer ih SMS poruka obavještava o svakoj izvršenoj uplati i isplati u stvarnom vremenu.

U XS Studentskom paketu sadržana je i Mastercard debitna kartica za plaćanja na svim prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu i putem interneta, te besplatno podizanje gotovine na svim bankomatima Erste i Sparkasse grupacije u svijetu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh