Aktuelno

Poznat novi klub Miralema Pjanića?

Miralem Pjanić - Avaz

Massimiliano Allegri se prema tvrdnjama španskih medija nada kako će reprezentativca BiH Miralema Pjanića vratiti u Juventus iz Barcelone u transferu bez obeštećenja.

Pjanić je prošlog ljeta prešao kod Katalonaca u razmjeni s Arthurom Melom, ali se naš nogometaš nije naigrao na Nou Campu pa su mu navodno ponudili raskid ugovora kako bi mu omogućili odlazak bez naknade.

Mundo Deportivo tvrdi kako je trener Stare dame Pjanića postavio za jednog od svojih prioriteta tokom prijelaznog roka pa španski list vjeruje da bi se Miralem mogao vratiti u Torino.

Naš 31-godišnjak je odigrao 178 utakmica za Juventus prije prelaska u Španiju gdje je 30 puta nastupao za Barcelonu u prošloj sezoni.
Pjanićev ugovor s Barcom ističe u junu 2024. godine te se španski velikan nada kako će ukloniti finansijski teret njegove plate.

I Roma se povezivala s Pjanićem, ali se navodno povukla iz utrke da bh. reprezentativca vrati na Olimpico.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh