Aktuelno

Čeka se godišnji odmor: 39 osoba želi birati komesara u HNK-a

Trideset i devet osoba prijavilo se na ponovljeni javni natječaj za imenovanje ‘Nezavisnog povjerenstva za odabir i reviziju koji je raspisan 18. maja 2021. godine, a koje je objavila Komisija za izbor i imenovanje Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona, potvrdila je Julieta Jurić predsjednica Komisije za izbor i imenovanje, dodajući da intervju s kandidatima još nije objavljen.

Policija - Nezavisne.com

– Intervju s kandidatima još uvijek nije obavljen i trenutno ne znamo hoće li biti objavljen prije ili poslije godišnjih odmora, rekla je Jurić.

Podsjetimo, Jurić je ranije rekla kako će prvi zadatak komisije biti imenovanje komesara. Inače, konkurs je bio otvoren 15 dana, nakon čega Nezavisna komisija treba uraditi selekciju kandidata koji ispunjavaju uvjete, te izabrati Komisiju za odabir i reviziju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh