Estrada

OVO JE MAJKA ĆURČIĆ: Zvezdanova bivša žena je prava zvjerka, a tek da vidite nju

Ana Ćurčić postala je poznata javnosti nakon što ju je nevjenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario pred kamerama rijalitija “Zadruga” sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Ana Ćurčić - Novi

Ona se nakon nevjerstva muža redovno oglašavala na društvenim mrežama, gdje je dobila ogromnu podršku, a potom je riješila da situaciju okrene u svoju korist i uselila se u Bijelu kuću, gdje se suočila sa Zvezdanom i Anđelom.

Njihov turbuletni odnos iz dana u dan sve je intrigantniji, a Ana je privukla veliku pažnju i prije ulaska u Bijelu kuću.

Ana je očarala mnoge svojom pojavom i stavovima, a takođe je dobijala i brojne komplimente na račun svog izgleda. Na njenom Instagram profilu našle su se i fotografije sa majkom, a njihova sličnost je nevjerovatna

Ana je jednom prilikom podijelila fotografiju svoje majke iz mlađih dana, a uz to je kratko napisala: “Moja mama, moja snaga”. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh