Vijesti

“SESTRO MOJA JEDINA, ISTJERAĆEMO PRAVDU!” Djevojka (19) pronađena izbodena, SADRŽAJ TELEFONA KRIJE FOTOGRAFIJE koje se ne podudaraju sa stvarnošću!

Dečko je ubio svoju djevojku, a zatim je ležao u krevetu pored njenog tijela

Ešli Vodsvort (19) pronađena je izbodena nasmrt u Eseksu u utorak nakon što su zabrinute komšije pozvale policiju. Njen dečko Džek Sepl (23) pojavio se u sredu pred Sudom za prekršaje u Кolčesteru i optužen je za ubistvo.

Zaljubljena Ešli podelila je seriju fotografija na svom Fejsbuku dok je obilazila London sa Seplom. Njena Fejsbuk stranica otkrila je da napustila svoj dom u Vernonu u Britanskoj Кolumbiji da bi se u novembru preselila u Britaniju. Na fotografijama se vidi kako se par grli ispred popularnih turističkih mesta u Londonu dok ga je ona označila kao “moj najbolji prijatelj”.

Na slikama koje su podeljene 11. januara, par je pozirao u blizini Bakingemske palate i Big Bena u Londonu. Druge slike koje je Džekova mama podelila 18. januara pokazuju da se Ešli pridružila porodici na putovanju u grad Raj u Istočnom Saseksu. Ekipe Hitne pomoći stigle su u stambeni blok u utorak uveče nakon što su primile dojavu o nasilju, prenosi SD.

Nažalost, Ešli nije bilo spasa i proglašena je mrtvom na licu mesta. Njena starija sestra slomljenog srca, Hejli Vodsvort, zaklela se da će dobiti pravdu za svog brata i sestru. Napisala je na Fejsbuku: “Moja jadna mala sestro, dobićemo pravdu, devojčice, toliko te volim, nedostaješ mi svakog dana.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh